Post Top Ad

evomag.ro

miercuri, 11 iulie 2018

Cum sa va asigurati ca machiajul dureaza intreaga ziCe este mai rau decat sa fi petrecut ore intregi pentru un machiaj, stiind ca va dura doar cateva ore? Multe dintre noi ne-am straduit sa ne mentinem machiajul mai lung. Mai jos sunt cateva indicii si sfaturi pentru a va mentine machiajul mai mult timp.

Aveti grija de piele

Un pictor alege intotdeauna o panza neteda si curata pentru picturile sale. De asemenea, inainte de aplicarea machiajului, este important ca pielea noastra sa fie curata si hidratata. Daca pielea dvs. nu este sanatoasa si curata, atunci machiajul dvs. nu arata bine si nici nu va dura prea mult timp. 

Consumul de apa este esentiala pentru o piele sanatoasa. Pentru exterior, trebuie sa alegem produsele 
potrivite care sa corespunda preocuparilor noastre.

Curatarea, exfolierea si hidratarea sunt pasi esentiali pentru o piele minunata. Acesti pasi trebuie inclusi in regimul de ingrijire a pielii pentru a obtine o piele clara si sanatoasa. Folositi cu incredere produsele de la Pandera.ro.

Primerul

Primerul este un strat de baza pentru toate machiajele. Folositi primerul atat pe fata, cat si pe ochi. Ajuta la prevenirea suprapunerii machiajului si este o modalitate excelenta de a face machiajul sa dureze mai mult. Exista multi primeri pe piata, in functie de cerintele si preferintele dvs. Indiferent daca doriti unul cu stralucire sau mat, toate tipurile de primere sunt disponibile pentru diferite tipuri de piele.

Aplicati intotdeauna mai intai baza

Multe femei au tendinta de a aplica mai intai anticearcanul si apoi baza. Aceasta este o abordare gresita, motivul fiind modul in care ambele sunt aplicate. Anticearcanul este aplicat prin tamponare, in timp ce baza este extinsa si amestecata pe toata fata.

Scoateti excesul de ulei

Chiar daca pielea extra uleioasa si hidratata are avantajele de reducere a ridurilor si a liniilor fine, acestea confera aspectul de piele grasa. Nici un machiaj nu arata bine nici nu dureaza mult daca pielea este uleioasa; aceasta are ca rezultat numai improspatarea machiajului. 

Intotdeauna pastrati pudra de fata pe aproape, astfel incat sa puteti continua sa diminuati uleiurile si pielea stralucitoare. Acest pas va ajuta nu numai machiajul sa dureze mai mult, dar va face ca acesta sa arate mai bine.

Evitati atingerea fetei

Folosim mainile tot timpul, din cauza carora se acumuleaza multa murdarie si grasimi pe ele. Daca aveti obiceiul de a va atinge foarte des fata, veti transfera acea grasime si murdarie pe fata.
Evitand atingerea fetei, puteti reduce la minimum grasimile de pe fata si mentineti machiajul intact. Cu cat atingeti mai mult fata, cu atat mai mult machiajul se va desprinde, rezultand un machiaj ruinat. 

Utilizarea instrumentelor corecte

Daca credeti ca avand produse de machiaj de orice fel va avea ca rezultat un machiaj de lunga durata, atunci gresiti. Instrumentele de machiaj sunt la fel de importante ca produsele de machiaj care afecteaza durata machiajului. Utilizarea periilor de calitate si a buretilor va asigura o buna acoperire si un machiaj uniform.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu