Essiac, un remediu natural pentru multe tulburari cronice


Cu totii suntem in cautarea unor remedii naturale care sa ne ajute organismul in a fi mai puternic. Unul dintre cele mai bune produse pe mana caruia putem merge este Essiac, un sirop natural cu extract din plante. Essiac are in componenta sa nu mai putin de 20 de elemente, incepand de la plante precum ulmul alb sau macrisul iepurelui si pana la numeroase vitamine si inulina sau beta-carosen. Essiac are la baza o reteta a unui canadian pe nume Rene M. Caisse, reteta care a aparut tocmai in 1922. Standardele stricte cu privire la cultivarea si extragerea ingredientelor principale ale siropului sunt respectate chiar si in ziua de astazi.Siropul Essiac este disponibil la magazinul online bioo.ro, bucurandu-se pana in prezent numai de reactii pozitive din partea celor ce l-au incercat. Se spune ca Essiac ajuta in primul si primul rand la detoxifierea sangelui, limfei, ficatului, rinichilor si plamanilor. De asemenea, Essiac face ca procesul de eliminare a toxinelor si a metalelor grele din organism sa se intample mult mai repede. Acelasi sirop Essiac mentine o functionare normala a sistemul endocrin, ficatului, splinei, tiroidei si pancreasului. Nu in ultimul rand, ajuta la mentinerea unui PH alcalin, mentinand echilibrul de sodiu si potasiu din organism.

Essiac, un sirop din extracte naturale care poate face minuni


Prin ingredientele din compozitia sa, Essiac reduce actiunea virusilor, fungilor si a parazitilor, avand un efect antibacterian extrem de necesar organismului nostru. De asemenea, Essiac este recomandat si in cazul unor raceli sau viroze, administrarea lui ajutand fluidizarea si eliminarea mucusului din caile respiratorii. Nu in ultimul rand, Essiac se poate dovedi a fi de folos si in cazul unor afectiuni de ordin dermatologic.

Pentru un organism sanatos se poate apela si la miere de Manuka, o miere mai puternica si mai sanatoasa decat cea clasica. Mierea de Manuka contine in compozitia sa peroxid de hidrogen, metilglioxal si dihidroxiacetona, substante chimice cu actiune antimicrobiana ridicata. Mierea de Manuka poate fi utila in extrem de multe situatii. Spre exemplu, aceasta miere poate ameliora problemele dentare sau gingivita, durerile de gat, sinuzita cronica sau tusea.De asemenea, mierea de Manuka poate reduce pierderea parului sau poate controla problemele legate de matreata. Aceeasi miere poate fi utilizata si ca masca de fata, contribuind la sanatatea pielii. Fiind un supliment nutritional excelent, mierea de Manuka poate imbunatati si calitatea somnului! Bineinteles, mierea de Manuka poate contribui la ameliorarea refluxului si dezechilibrelor de la nivelul sistemului digestiv.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente