Idei de cadouri la care nu te-ai fi gandit niciodataDe cate ori nu te-ai trezit ca trebuie sa mergi la aniversarea unei persoane apropiate si ca nu i-ai cumparat inca un cadou potrivit? Solutia cea mai la indemana pe care o ai este sa te opresti la primul colt de strada, sa insfaci un buchet de flori si o cutie de bomboane si sa te prezinti la petrecere, asumandu-ti orice risc, inclusiv acela de a fi putin penibil. 

Unii ar spune ca tot e mai bine decat sa mergi cu mana goala. Sunt insa si ocazii la care un cadou nepotrivit poate face mai rau decat sa nu ii oferi nimic aniversatului sau aniversatei. Dar, pana la urma, ce este cadoul potrivit? Cum alegem cadoul pentru iubita/iubit sau seful nostru de birou? Iata, in continuare, cateva sugestii de idei de cadouri - Giftexpress.ro care iti vor usura cu siguranta alegerea.

Idei de cadouri pentru ea

Cu siguranta ca problema cea mai mare in alegerea cadourilor o au barbatii. Daca trebuie sa faca un cadou pentru o prietena sau o colega misiunea e ceva mai simpla. Astfel, acestia au la dispozitie idei de cadouri diverse, incepand de la un set de wellnes/spa, compus din perie de masaj, piatra de calcaie si alte accesorii, toate ambalate cochet, de care orice femeie s-ar bucura. 

In fond, cine nu s-ar bucura sa-si stie pielea rasfatata? Nu sunt de preferat cosmeticele si nici chiar parfumurile, chiar daca sunt dintre cele scumpe. De obicei, astfel de cadouri se fac persoanelor pe care le cunoastem suficient de bine, astfel incat sa ne pliem in materie de gusturi. In cazul iubitei sau al unei femei pe care dorim sa o cucerim, atunci mai avem la indemana si alte arme. 

O idee de cadou cu un suport pentru sticle de vin sub forma de corabie, spre exemplu, poate fi o varianta de lucru. Iar daca la acesta mai adaugam si o sticla de vin rosu cu o eticheta sugestiva, cel putin putem spera la o noapte incendiara. 

Ramele foto si diversele aranjamente in care vin acestea pot reprezenta o alta sugestie, prin care sa pastram la loc de cinste amintirile cu prietenii si persoanele dragi. Iar daca persoana respectiva stim ca iubeste viata de birou, atunci un obiect de decor pentru inveselirea acestuia poate fi, de asemenea, o idee stralucita.

In cazul barbatilor, lucrurile nu sunt atat de simple precum am crede la prima vedere. Daca unui barbat ii cunoastem insa pasiunile, atunci si misiunea noastra va fi una cu mult usurata. Un set de cutite pentru un bucatar amator sau un suport de chitara pentru un iubitor al muzicii pot reprezenta unele dintre variantele la indemana, atunci cand suntem in criza de timp si nu dorim sa cheltuim prea multi bani.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente