La cine apelam atunci cand se strica masina de spalat?

Atunci cand vorbim despre servicii, la nivel general, cel mai important aspect pe care il putem lua in considerare este legat de calitatea oferita. Spre exemplu, in urma cu cateva zile, un prieten apropiat era in cautarea unui serviciu de reparatii masini de spalat Bucuresti. Tocmai i se stricase masina de spalat, si nestiind ce ar putea sa ii faca ca sa o readuca la viata, a decis ca cel mai bine este sa apeleze la serviciilor unor specialisti in acest domeniu.

Problema cautarii unor oameni de incredere imi era cunoscuta si mie, cu un an in urma avand nevoie de aceleasi servicii. Am cautat in telefon si mi-am dat seama ca eu apelasem cu un an in urma la Master Service, o firma autorizata in acest domeniu si cu o reputatie excelenta castigata in mai bine de 10 ani de activitate. Tin minte si acum cand mi-au spus cei de acolo ca cea mai buna metoda de promovare in cazul lor a fost aceea de a face clientii multumiti. In acest fel, vorba se ducea din gura in gura, si ducand la un numar tot mai mare de oameni care sa apeleze la Master Service. Si iata ca asa fac si eu acum, fiind foarte multumit de serviciile lor, i-am recomandat si prietenului meu. Reparatii masini de spalat Indesit Bucuresti cu garantie de pana la 24 de luni Pana sa ajungem la aceasta garantie, as vrea sa va spun despre procedeul de lucru pe care il au cei de la Master Service. In primul rand, este nevoie ca tu sa ii contactezi si sa incerci sa le explici problema. In cazul unei defectiuni minore, cineva te va putea indruma telefonic in solutionarea problemei. In caz contrat, o echipa formata din mai multi specialisti in acest domeniu se va deplasa spre locuinta ta.


Cei de la Master Service promit ca echipa lor va ajunge la tine acasa in maximum trei ore din momentul in care i-ai contactat. Acum, stiti cum e, de multe ori trebuie sa platim chiar si deplasarea echipei de lucru la noi acasa. Nu asa se intampla si la Master Service, deplasarea fiind gratuita. Si nu numai deplasarea, ci si constatarea si diagnostiocarea problemei. In cazul in care reparatia este una rapida, care se poate face pe loc, nici nu vei mai avea nevoie de transport al masinii de spalat la service.

 Insa, daca este nevoie totusi de transport, trebuie sa stiti ca si acesta este asigurat in mod gratuit. Asadar, daca vrei sa apelezi la un service masini de spalat Bucuresti in care sa ai incredere, cea mai buna varianta pe care o ai este Master Service. Specialistii lor se pot ocupa de nu mai putin de 20 de marci de masini de spalat!
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente