Nicio nunta fara muzica si mancare buna

Sezonul nuntilor este in floare fiindca vara totul este mai frumos: soarele mangaie natura in jurul sau cu degete calde, iar noptile sunt lungi si racoroase. Oamenii au timp de petreceri, parfumul florilor din jur ii inspira. Pretutindeni este risipa de frumusete, iar sentimentele se maturizeaza admirabil la focul domol al soarelui.
Nunta este unul dintre cele mai placute evenimente, daca stiti sa il organizati cum trebuie. Oamenii nu vin sa va fie martori la un asa important eveniment din viata numai pentru mancare si bautura, ci vor sa asculte muzica buna cu mesaj si sa petreaca de seara pana dimineata.
Pentru asta, semnati un contract de colaborare cu cea mai buna formatie nunta, OrchestraPetrecaretii.ro!

Divertismentul unei nunti se pune la punct simultan cu inchirierea locatiei, stabilirea meniului si asigurarea tinutei, fiindca nunta fara lautari de valoare este de neconceput.
De fapt ce asteptari trebuie sa aiba protagonistii unei nunti de la formatia pe care o invita sa cante?
1.Punctualitatea. Sa fie acolo la data si ora stabilita. Citind evaluarile clientilor, am ajuns la concluzia ca OrchestraPetrecaretii nu intarzie niciodata si ofera mereu muzica de calitate fiind o adevarata incantare pentru cei care doresc sa o asculte. Iata doua dintre opiniile clientilor care au evaluat cu cinci stele din cinci stele pestatia acestor profesionisti: “La ora stabilita au fost prezenti cu tot ceea ce era necesar pentru sonorizare, iar eleganta comportamentala nu a putut fi trecuta cu vederea. In primul rand repertoriul a fost de nota 10, apoi interactiunea, comunicarea artistica pe care au avut-o cu nuntasii. Cu ajutorul lor am avut o nunta de neuitat si le suntem recunoascatori pentru asta.” (O.P)
“Este una dintre acele formatii de nunta de mare clasa, care ar putea oricand sa cante pe o scena la un megaconcert, atat datorita repertoriului, cat si prezentei scenice si comportamentului fata de spectatori” (L.M.)
2.Dotarea. Bine este ca formatia pe care o chemati la nunta sa aiba de toate: instrumente, solisti foarte buni, echipamente de sonorizare, repertoriu adecvat tuturor varstelor si gusturilor. La nunta vin tineri si batrani, consumatori de muzica actuala si nostalgicii anilor 70-80. Toti vor insa sarbe si hore pe care sa danseze, sa intre in ritmul muzicii noastre traditionale si sa isi manifeste in acest mod dragostea de viata.
3.Tarife oneste, accesibile. Este important ca formatia care iti ridica toti nuntasii de la mese si face mireasa si socrii sa lacrimeze de emotie sa ceara cat merita pentru osteneala ei completa. Viata de artist nu este deloc usoara, asa cum se crede fiindca inseamna:
-deplasare dintr-un loc in altul cu masina personala sau inchiriata, deci presupune eforturi fizice si financiare
-investitii in aparatura ca totul sa sune perfect ca pe scenele lumii, dar si in costumele de scena elegante, fiindca asupra lor sunt atintiti toti ochii
-nopti nedormite
-munca in momentul in care altii petrec si asculta
-disponibilitate, zambete peste zambete ca totul sa fie perfect
4. Amabilitate, amabilitate, amabilitate. In calitate de solist sau instrumentist trebuie sa dai dovada de maxima amabilitate si rabdare fata de nuntasi. Trebuie sa admitem ca furati de paharele de vin si de rochiile frumoase puse in valoare de frumusetea femeilor, unii se aboneaza la dedicatii, in timp ce altii se simt frustrati.
OrchestraPetrecaretii.ro stie sa multumeasca mereu pe toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *