Nopti roz pentru zile ploioase


Mami, s-au stricat robinetele cerului nu este asa, ma intreaba dulce de tot fetita mea?
Comunicam ore in sir despre tot ceea ce ne inconjoara. Si-ar dori ploaie roz, zapada roz si lumina roz. Sa fie totul invaluit in roz fiindca a auzit si ea expresia „Viata in roz”.
Dar unde as putea eu sa ma duc sa ii aduc lumina roz sa ii umple sufletul de bucurie si in zilele ploioase?

In cel mai aprovizionat magazin online cu produse LED in LED-box.ro ma sfatuieste un prieten!
Astazi, intr-o zi ploioasa de toamna, cand fetita mea doarme si viseaza la noptile ei roz, intru hotarata in magazinul recomandat de prieteni.
Ma intampina Lavinia si se dovedeste cel mai amabil si priceput consilier de vanzari. Ii spun despre dorinta fetitei mele de a petrece nopti roz in camera sa, iar ea ma intelege cel mai bine, mai ales ca si ea are o fetita careia i-a montat banda LED in loc de veioza, la capatul patului.
O intreb daca pot gasi lumina roz de care am nevoie in magazin, iar ea imi recomanda banda LED RGB care este multicolora, explicandu-mi ca fetita mea poate selecta: roz, mov, verde, albastru sau violet, dupa dorinta.
Ma sfatuiesc cu ea, de parca ne-am cunoaste de la facerea lumii si imi recomanda sa imi invat fetita sa regleze intensitatea culorii si sa caute nuanta dorita in functie de starea emotionala. 

Cu detalii de cunoscator imi spune ca ideal ar fi sa prind banda in rigips, de tavan, iar daca ma hotarasc si ma grabesc sa sun si sa dau dimensiunile dormitorului, iar ea va calcula necesarul de banda ca totul sa fie perfect in camera fetitei mele. Omul sfinteste locul si nu pot sa ies din magazine si sa intorc spatele acestei amabilitati iesite din comun. Analizez evaluarile clientilor: 4,7 din 5. Lavinia m-a ajutat sa transform camera celei mici intr-un loc de poveste. Acum, fascinati de dormitorul ei, ne refugiem si noi, parintii, rugand-o sa ne primeasca in studioul roz sa ne simtim mereu copii.
Dragi parinti, costa atat de putin sa indepliniti dorintele cromatice ale copiilor, iar Lavinia va asteapta sa va sfatuiasca si sa va serveasca prompt.
Grabiti-va sa comandati ce lumina vor copiii pentru dormitoarele lor!

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente