Platforma potrivita pentru investii criptomonede – eToro


Daca esti pasionat de lumea crypto si de tot ce presupune acesta, atunci cu siguranta ai auzit despre platforma eToro, preferata de un public tot mai larg pentru investitii criptomonede sigure. Fara indoiala ca este cunoscuta de catre marii investitori, avand in vedere faptul ca are peste 9 milioane de utilizatori, din mai mult de 160 tari.

Motivele pentru care tot mai multi inclina spre utilizarea platformei eToro vizeaza aspecte variate, unul dintre cele mai insemnate fiind faptul ca aceasta permite tranzactionarea unui numar de peste 1500 derivate financiare, precum si criptomonedele principale.

Criptomonitor.ro este o platforma pe care poti sa o accesezi pentru a afla detalii de interes despre eToro. Pana atunci iti prezint in randurile de mai jos cateva aspecte cu care trebuie sa fii in tema si care te pot ajuta sa iei o decizie si in conditiile in care esti interesat de investitii criptomonede.

eToro despre platforma care ocupa topurile in ceea ce priveste investitiile crypto

Aceasta platforma este reglementata de institutii financiare de top din Regatul Unit si din Cipru. Se pot face depunerile cu cardul, prin transfer bancar sau prin Paypal.

eToro este considerata merituoasa in ceea ce priveste investitiile in criptomonede pentru ca reprezinta o zona sigura pentru cei dispusi sa le realizeze. De asemenea este preferata de publicul experimentat si neexperimentat si pentru faptul ca ofera acces la informatii de interes, acestea fiind postate de comunitate, dupa portofoliul platformei.

De remarcat si apreciat este noul sistem de tranzactionare online CopyTrader. Prin acesta, cei care nu au experienta reusesc sa faca tranzactii de valute, petrol sau aur pe piata internationala la nivel financiar. Tot ce au de facut este sa copieze miscarile unor traderi profesionisti.

Pe eToro.com gasesc cei interesati rapoarte lunare si anuale, pe care pot urmari performantele atinse de diversi traderi, urmand copierea tehnicilor realizate de catre cei care au succes. Tot datorita platformei poti realiza investitii in actiuni ale unor companii de prestigiu ca Facebook, Apple, Google, respectiv in celebra moneda Bitcoin.

Abordarea pe care o utilizeaza eToro este fara dubiu una inovatoare, cel putin in ceea ce priveste procesul de investitii. Tehnologiile pe care le utilizeaza sunt dintre cele mai moderne si cu siguranta acest aspect nu trece neobservat.

Prin capacitatile tehnice ale platformei, participantii au posibilitatea de a copia simultan tehnicile comerciantilor, dar si de a comunica cu ceilalti. Depozitul poate fi realizat in cateva minute. Numarul in crestere de utilizatori nu tradeaza decat faptul ca prezinta incredere, fiind clasata printre optiunile de top.

Faptul ca se adapteaza in permanenta nevoilor utilizatorilor este de asemenea un detaliu de apreciat si de avut in vedere. Atat acest aspect, cat si celelalte calitati ale platformei au ajutat-o sa se situeze pe primul loc in cadrul concursului MoneyAM, peste cele cu o marja mare.

Optiunile puse la dispozitia utilizatorilor platformei eToro sunt: comertul cu indici si marfuri, copierea de tranzactii de la experimentati, curs cripto si curs valutar, comercializarea de valori mobiliare.

Daca vrei sa afli mai multe despre eToro, respectiv despre cum sa devii utilizator pe aceasta platforma, intra pe criptomonitor.ro.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente