Siguranta inainte de toate

Printre cele mai vulnerabile spatii ale unei case sau ale unui apartament se numara ferestrele si usile. Acestea sunt locurile prin care orice spargator va incerca sa intre intr-un imobil fara a fi sesizat. De aceea, atunci cand achizitionam o usa noua sau ferestre noi este bine sa stim cat de securizate sunt. In privinta geamului nu avem ce face, insa incuierorile si profilele trebuie sa fie puternice, rezistente, astfe incat orice metoda de a incerca sa le deschidem de afara sa esueze.
Pentru a asigura securitatea deplina a clientilor lor, cei de la GEAMTERMOPANPVC folosesc pentru fiecare produs din tamplarie PVC cele mai bune metode se inchidere si de securizare. In aceasta privinta, si feroneria, piesele metalice de legatura, sunt la fel de importante ca si calitatea tamplariei. Aceasta sunt oferite gratuit la achizitonarea unei anumite ferestre, indiferent de tipul acesteia.
In functie de tipul unei cladiri si de nivelul de securitate care se doreste atins, si modul de realizate al unei ferestre poate fi diferit.

 Dar acesta nu este un impediment pentru cei de la GEAMTERMOPANPVC care utilizeaza cele mai noi si mai eficiente tehnologii de realizare a ferestrelor de calitate. Insa asa cum deja am mentionat, tamparia joaca cel mai important rol, aceasta asigurand o buna imbinare a tuturor pieselor, a pieselor de feronerie cu cele de pvm dar si a geamurilor cu profilele. Este important ca mediul dintre cele doua geamuri sa fie etans, astfel ca garniturile trebuie sa se lipeasca perfect de profil, mici imperfectiuni putand fi deajuns pentru ca produsul sa nu mai fie bun sau sa nu mai indeplineasca toate conditiile pentru care a fost creat. De accea, la aceasta firma doar cele mai bune profile si ferestre sunt oferite clientilor, calitate germana garantata de Gealan.
In ceea ce priveste aiguranta, o fereastra nu trebuie doar sa ne protejeze doar de ceea ce este afara ci si de ceea ce este in interior. Pentru persoanele de la un bloc dar si de la casa care au copii mici este important ca acestia sa nu poata deschide ferestrele, ca de exemplu cele la balcon. De accea, ferestrele de la GEAMTERMOPANPVC au sisteme de securizare atat pentru exterior cat si pentru interior astfel incat manerul sa nu poata fi manevrat oricum. Astfel, chiar daca plecam de acasa si ii lasam pe cei mici inauntru, putem lasa o fereastra deschisa pe vertical pentru a intra aer curat in casa. Putem face asta fara griji, mai ales ca impreuna cu fereastra primim si o plasa speciala de insecte dar si un kit de ingrijire cu ajutorul caruia fereastra va arata si va functiona mereu ca noua.
Astfe, aceste ferestre pot fi utilizate in multe locatii, rezidentiale sau publice asigurand o securitate sporita sub un aspect modern si elegant si la preturi foarte acceptabile. Asa ca mai bine v-ati gandi si voi de doua ori cat de sigura este locuinta voastra acum si cat de sigura ar trebui sau ati vrea sa fie si sa va ganditi sa faceti o alegere buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *