Post Top Ad

evomag.ro

marți, 28 august 2018

Ce cursuri sunt cele mai recomandateNoi iti recomandam sa incepi cu un curs online de marketing sau un curs seoAmbele sunt solutii foarte bune care te vor ajuta cu siguranta in viitor. Gandeste-te ca vei vrea la un moment dat sa ai propria afacere moment in care un curs de marketing iti va fi de foarte mare ajutor mai ales atunci cand vrei sa inveti cum sa iti vinzi produsele.

De asemenea un curs de seo se va dovedi foarte util. In momentul in care vei vrea sa iti faci site-ul tau nu va trebui sa apelezi la profesionisti si sa platesti foarte mult abonamentul de seo in fiecare luna pentru ca vei sti si tu orientativ ce anume trebuie sa faci.

Te poti gandi inclusiv la o cariera in SEO.  Optimizarea site-urilor pentru motorul de cautare este un serviciu extrem de cautat in peisajul de marketing digital de astazi. De fapt, intr-un sondaj recent privind tendintele de marketing online, realizat de HubShout, aproape 67% dintre respondentii de afaceri mici si mijlocii au mentionat SEO ca fiind cel mai solicitat serviciu de marketing pentru 2018.

Dar SEO nu este o optiune de curs la cele mai multe colegii si universitati, si atunci te vei intreba probabil cum au ajuns profesionistii sa fie atat de buni pe ce fac, si de ce s-a intamplat asta. Deci, ce ii impiedica pe oameni sa-si inceapa educatia si, ulterior, carierele in SEO? Exista cateva motive posibile.

Seo poate fi prea dinamic

Avand in vedere faptul ca Google detine in prezent aproximativ 64% din interogarile de cautare de pe desktop ale utilizatorilor din S.U.A. (si chiar mai mult de 84%), este rezonabil sa concluzionam ca o cariera in SEO este aproape interschimbabila, fiind un expert Google. 

Intre mai multe actualizari de algoritmi majore si minore, Google analizeaza site-urile luna de luna, si exista multe de urmarit. Autoritatea Google a disparut? Da! PageRank este mort? Da. Datorita naturii constant fluctuante a actualizarilor algoritmice si a factorilor de clasificare, SEO ar fi in mare masura imposibil de standardizat si de invatat la nivel de colegiu.

Seo este greu de contorizat si masurat

SEO este o practica organica, adica este mai greu de masurat si in mod semnificativ mai greu de manipulat. Metricile si instrumentele sunt o componenta vitala a practicii de zi cu zi in SEO. 

Cu toate acestea, in afara de Google Analytics, nu exista nici un standard industrial in privinta celor pe care ar trebui si nu ar trebui sa le utilizati. Incercarea de a preda un curs de colegiu pe SEO ar fi ca si cum s-ar preda la clasa istorie fara manual.

Clientii nu vor fi niciodata la fel si necesita abordari specifice. Cum incepi treaba pentru ceva de genul asta? Aplicand o solutie personalizata. Atunci cand simti ca nu este de competenta ta ceea ce clientul iti cere iti recomandam sa refuzi sau macar sa spui ca ti se pare complicata cerinta. Poti face asta intr-un mod foarte politicos pentru a nu ii deranja pe ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu