Post Top Ad

evomag.ro

marți, 21 august 2018

Covorase sigure pentru piscina ta


A detine o piscina in spatele curtii este un lucru minuant, in special vara, atunci cand temperaturile depasesc normalul. Dar, pentru ca pisicina sa ne ofere siguranta trebuie sa respectam cateva reguli pentru igienizarea si filtrarea apei si, un alt lucru important, este ca marginile acesteia sa fie acoperite cu un covoras special ce impiedica alunecarea.Pe site-ul magazinului online Sanito am descoperit o gama variata de covorase profesionale ce ofereau produse de specialitate si pentru pisicina.

Gama acestor covorase de piscina este destul de varaita, astfel incat clientul va gasi un produs care sa i se potriveasca nevoilor sale.

De pe site, am comandat o rola de covoras anti-alunecare Akwadek. Acest produs este conceput, in mod special, pentru piscinele exterioare dar si interioare. Covorasul Akwadek se poate folosi chiar si la dusuri sau in baia personala.

Covorasul Akwadek este fabricat dintr-un PVC abraziv tratat antibacterial, este rezistent la UV, datorita compozitiei sale, este adecvat pentru conditiile extreme si se curata foarte usor.

Dimensiunea totala a acestui covoras anti alunecare este de 60 cm x 10 m, dar poate fi comandat si cu dimeniuni mai mari precum 90 cm x 10 m sau 122 cm x 10 m.


Dupa ce am plasat comanda pe site-ul Sanito.ro, am fost anuntat, printr-un email, ca in scurt timp voi primi notificari in legatura cu trimiterea acestui covoras. La scurt timp mi s-a comunicat ca, in circa 2 zile, voi avea pachetul trimis prin curier, in mod gratuit.

Am fost foarte multumit de felul in care Sanito a gestionat aceasta situatie.

Dupa ce am primit produsul, a fost foarte usor sa despachetez si sa instalez noul covoras anti alunecare pe marginea cea mai circulata a piscinei. De cand am instalat covorasul Akwadek nu am avut niciun incident de alunecare pe langa pisicina iar curatarea este foarte simpla, deoarece nu necesita decat un jet puternic de apa.

Recomand acest produs de pe magaiznul Sanito!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu