🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Cum aleg un fotograf de nunta profesionist in Craiova?

Alegerea fotografului este una din grijile principale atunci cand vine vorba de organizarea nuntii. La fel ca atunci cand alegem formatia de nunta, sala si meniul, fotograful este pe lista prioritatilor pentru a ne asigura ca nunta va iesi ca-n povesti.

Unul dintre fotografii profesionisti cu experienta pe partea de nunti din Craiova este Tibi Olteanu. Va recomandam sa luati legatura cu el si sa solicitati o intalnire, fiind un fotograf Craiova recomandat de multi atat pentru preturile accesibile, cat si pentru calitatea pozelor surprinse in momente cheie.

Pe siteul sau puteti vedea diverse galerii cu imagini de la nunti sau diverse evenimente originale sau editate pentru a oferi efecte de exceptie. Este important ca fotograful de nunta sa aibe experienta nu doar in surprinderea fotografiilor, ci si in editarea pozelor finale pentru album.

Sunt desigur si alti fotografi din Craiova pe care ii puteti gasi cu usurinta pe internet. O idee buna ar fi sa alegeti fotograful din recomandarile unor prieteni sau a unor persoane multumite de serviciile anumitui fotograf. Pe Facebook puteti gasi diverse grupuri publice geolocalizate pe Craiova unde puteti cere sfatul sau parerea persoanelor care au avut sau au participat recent la o nunta.

Trebuie sa aveti in vedere ca alegerea fotografului de nunta sa fie facuta din timp. Unii isi fac rezervarea cu un an sau chiar cu doi ani inainte de eveniment pentru a fi siguri ca fotograful preferat este disponibil in cea mai importanta zi a vietii lor.

Un fotograf de nunta cu experienta este dotat cu tehnologie de ultima ora pentru a se asigura ca aparatura nu este un inconvenient in surprinderea fotografiilor. Unele echipamente invechite pot produce rezultate slabe in anumite locatii sau poate rata poze in momente cheie, de exemplu prin descarcarea bateriei sau terminarea spatiului de stocare.

Seriozitatea fotografului este de asemenea un lucru important de luat in calcul. Fiind o persoana punctuala, va fi alaturi de voi incepand cu ora cu care v-ati impacat, sau poate chiar mai devreme. De aceea, afland parerile si recomandarile anumitor persoane veti fi sigur ca alegeti un fotograf bun si serios.

Mai ales ca in ziua de astazi, chiar daca multi sunt specializati in anumite domenii, nu isi dau tot interesul, fiind plictisiti sau obositi pentru a oferi servicii de calitate si pentru a pastra o rata mare de satisfactie. Satisfactia clientilor ar trebui sa fie pe primul plan pentru orice profesionist.

Pentru a salva din timp, gasiti un fotograf care va poate oferi servicii complete. Unii fotografi colaboreaza cu cameramani sau isi fac echipe cu ajutorul carora ofera pachete de servicii aditionale.

Uneori poate fi mai ieftin sa va impacati la pret pentru un pachet foto-video complet decat separat pentru fotografiere si filmare. Pretul final poate fi influentat de optiuni precum albume foto, multiple copii ale cd-urilor sau de numarul de poze editate.

Oricare ar fi alegerea dvs, luati in calcul recomandarile de mai sus si cu siguranta nu veti da gres!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *