Post Top Ad

evomag.ro

marți, 28 august 2018

De ce sa alegi o cariera in promovarea online?Promovare online este un domeniu destul de vast si foarte complex in care vei invata despre cum sa te promovezi in domeniul online.   

Publicitate online defineste acelasi lucru ca si promovarea online deci fie ca vrei sa faci promovare fie ca iti doresti sa faci publicitate, lucrurile sunt similare. Te poti dezvolta mult in acest domeniu 
daca stii cum.

Deci, ce inseamna toate acestea? In special, exista o oportunitate imensa pentru companii de a-si dezvolta proprii experti SEO, precum si o necesitate stringenta de a gasi si identifica acele persoane cu potential de crestere a SEO-ului pe site-uri. 

Vestea buna este ca exista o serie de indicatori care arata ca o cariera in SEO nu ar fi doar ceva ce te-ar putea ajuta sa fii fericit ci si ceva care s-ar putea dovedi util pentru viitor.

Iti plac cuvintele.

Engleza si diplomele de jurnalism nu sunt specializari foarte bune in prezent pentru ca fac parte din specializarile de masa. Cu toate acestea, majoritatea membrilor echipei de media a lui Geary, una din cele mai mari companii de promovare online provin chiar de aici, de la aceste facultati si doar au facut un curs de seo. 

Deci, care este legatura acolo? Pe scurt, SEO implica scrierea bine. Trebuie sa poti sa comunici nu numai motoarelor de cautare, ci si oamenilor, ca site-ul  web si continutul tau sunt cele mai relevante din punct de vedere local. Cand vine vorba despre SEO si outreach-ul pe pagina, cuvintele chete te vor duce departe.

In lumea de astazi din ce in ce mai mult, SEO progreseaza in continuare si mai mult intr-o disciplina integrata. Luati exemplu parteneriatul recent Twitter-Google sau implementarea constanta in Facebook a actualizarilor de Cautare grafica pentru a indexa si a gasi postari vechi. 

Daca sunteti pasionat de toate lucrurile digitale, puteti gasi nisa in lumea expansiva a optimizarii pentru motoarele de cautare sau in marketing online.

O alta componenta-cheie a unui pasionat de internet si tehnologie este o sete inflacarata de cunoastere. Intr-o industrie la fel de dinamica ca si optimizarea  pentru motoarele de cautare, nu trebuie sa va opriti niciodata  si invatarea este continua pentru a putea ramane pe piata.

Ai un spirit analitic bun

Ca date? Grozav. SEO are o multime de date. In timp ce cuvintele sunt o componenta cheie a dezvoltarii SEO, numerele sunt, de asemenea, cruciale. De obicei, gandirea analitica este mai greu de invatat, deci daca simtiti ca aceasta este forta  SEO este ideea perfecta.

Te pricepi la design

Atunci cand faci un audit web al unui site web al unui client, nu exista  "doar SEO". Trebuie sa influentezi intreaga prezenta web a clientului, care depinde nu numai de structura tehnica, ci si de aspectul, simtul si experienta utilizatorului. 

Si, evident, continutul conteaza. Aveti posibilitatea sa aveti o pagina de produs optimizata perfect, dar daca elementele de design sunt gresite sau necesita o cale ridicola de acces pentru utilizatori pentru useri nu va asteptati sa vedeti rezultate. Din acest motiv, in special, dezvoltatorii web si designerii sunt primii candidati pentru cariere in SEO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu