Elemente de luat in calcul la achizitia unui incalzitor de cearaSa fii frumoasa in ziua de azi reprezinta o provocare, din mai multe puncte de vedere. Astfel, nu este de ajuns sa procedezi doar la achizitia unor obiecte de vestimentatie sau de cosmetica, precum farduri si rujuri, ci trebuie sa acorzi o atentie sporita si ingrijirii corporale. Iar eliminarea parului de pe corp a reprezentat dintotdeauna o preocupare majora a reprezentantelor sexului feminin. 

Epilarea, ca si concept, pare un concept nou pentru multe dintre femei, desi acest serviciu este disponibil in saloanele de cosmetica de decenii incoace. In schimb, daca ar fi sa ne uitam putin in istorie, vom vedea ca indepartarea parului nedorit de pe corp a reprezentat inca din cele mai vechi timpuri o preocupare majora a femeilor. 

Astfel, se presupune ca inca din perioada preistorica oamenii incercau sa isi indeparteze parul de pe corp cu diverse obiecte ascutite. Se foloseau instrumente dintre cele mai ciudate, precum pietre ascutite sau chiar dinti de animale.

Epilare totala profesionala

Lucrurile s-au schimbat insa radical in ultima perioada, cand se poate recurge inclusiv la epilarea totala, prin diverse tratamente care pot conduce la disparitia totala a parului de pe corp. Din acest punct de vedere, epilarea profesionala capata tot mai mult teren, ce-i drept, si cu niste cheltuieli pe masura. 

Aceasta cuprinde atat epilarea corporala, precum si servicii de epilare a sprancenelor si ajustare a acestora. Daca este sa vorbim despre epilarea corporala, aceasta presupune de multe ori un efort din punct de vedere financiar, dar si de timp. 

Caci, daca epilarea sprancenelor poate dura cateva minute, o epilare corporala se poate intinde si pe parcursul unei ore sau chiar mai mult. Aceata este motivul pentru care femeile cauta tot mai mult solutii de epilare la domiciliu, prin intermediul ustensilelor si a materialelor disponibile deja la scara larga pe piata.

Epilare la salon sau acasa?

Unul dintre elementele esentiale in procesul de epilare este ceara. Din cate se pare, dupa epilarea chirurgicala, epilarea cu ceara ramane una dintre metodele cele mai eficiente de indepartare a parului de pe corp. Desi poate parea dureroasa, daca este facuta cu ustensilele adecvate, aceasta poate avea o eficienta maxima, fara dureri. 

Din acest punct de vedere, exista astazi pe piata diverse incalzitoare ceara epilare Prolifeconcept. Prolifeconcept fiind unul dintre furnizorii care capata tot mai mult teren pe acest segment. Acestea difera in functie de capacitate, de functiuni si, implicit, de pret. De productie italiana, gama de incalzitoare ceara epilare Prolifeconcept reprezinta o solutie la indemana pentru un epilat eficient si fara dureri.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente