Pot parintii sa le arate copiilor gresit la lectii?

Suna amuzant ceea ce doresc sa va spun acum, dar necunoscand programa scolara, parintii pot sa le arate copiilor sa rezolve o problema prin cai straine, care depasesc nivelul varstei acestora si ii debusoleaza. De pilda au tendinta sa inlocuiasca metoda segmentelor cu o ecuatie, sa analizeze complet un cuvant, desi programa scolara la limba si literatura romana pentru ciclul primar s-a simplificat uimitor de mult.
Tocmai de aceea se insista pe incadrarea de personal calificat la clasa. Unui profesor de gimnaziu i se dau ore la clase mici in completare de norma in mod exceptional. In plus, cadrele didactice specializate pentru clase mici trebuie sa fie intelegatoare, sa aiba rabdare infinita, tocmai de aceea prima impresie a copilului la intalnirea lui cu o unitate de invatamant conteaza foarte mult.

 Duceti-va copilul la scoala Teddybar.ro unde se afla cel mai bun personal calificat pentru clasele I-IV si pentru gradinita din Romania si lasati-i la after school sa vina cu lectiile facute acasa!
Nu spun acum sa nu va ocupati de educatia lor, ci nu intrati in lucruri de finete, acolo unde numai invatatorul se pricepe cel mai bine!
La Teddybar.ro copilul dumneavoastra va gasi implinirea findca va fi incurajat sa se autocunoasca si sa faca lucrurile care ii plac. Securizata 100% scoala prezentata de mine mai sus este locul in care va lasati din toata inima copiii sa invete stiind ca ei nu vor avea de suferit, ci se vor simti aici ca acasa. Ei nu isi petrec tot timpul in sala de clasa, ci sunt dusi in laboratoare si la biblioteca sau in sala de mese. Pretutindeni domneste curatenia, este multa lumina, mobilierul modern este sters in fiecare zi, iar copiii au acces si la computer sub atenta supraveghere a profesorului in laboratorul de informatica.
Cursurile intensive de engleza sau de limba germana si competentele digitale pregatesc omul de maine. Alaturi de acesta paleta educativa bogata, care respecta programa scolara, elevii pot fi inscrisi la diverite activitati, in functie de preferintele lor si abilitatile de care dau dovada.
Mancarea si gustarile din timpul zilei sunt stabilite cu personal de specialitate pentru a acoperi nevoile de energie, crestere si dezvoltare ale micutilor.
In salile de clasa in care copiii nostri gasesc oameni devotati care ii conduc catre lumina atmosfera este destinsa, de aceea in vacante le este dor de scoala si multi dintre parinti ii duc la afterschool, pana la plecarea in concediu.
Ar fi multe lucruri bune de spus: conditiile premium de climatizare, atentia acordata fiecarui copil, initierea in cunoastere prin metode didactice moderne, centrete pe elevi. Aici sunt satisfacute: curiozitatea celor mici, nevoie de cunoastere, nevoie de socializare, nevoia de joaca si de afectiune. Grabiti-va sa prindeti un loc la acesta institutie si veti beneficia de servicii de educatie premium! Solicitarea de locuri atat la gradinita, cat si la cresa si scoala este in crestere datorita prestigiului institutiei si posibilitatilor de a asigura un mediu sanatos copiilor pana la intoarcerea de la serviciu.
Va garantez ca Tedybar.ro va deveni scoala ce va da dependenta copilului dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *