Post Top Ad

evomag.ro

joi, 23 august 2018

Top 6 intrebari ce trebuie adresate fotografilor din ziua nuntii tale


Ziua in care te casatoresti se spune ca este cea mai importanta zi din viata. Pregatirile incep cu foarte mult timp inainte. Fiecare detaliu, oricat de neinsemnat ar fi el, in ziua nuntii tale nu trebuie sa fie pus mai prejos. Intr-adevar poate fi un adevarat calvar, dar cu o atitudine pozitiva, calm si persoana potrivita care sa iti fie alaturi, totul poate fi cu adevarat un vis devenit realitate.

Trebuie sa alegi o echipa de fotografi profesionisti, iar cea pe care ti-o recomand este Jadoris.com. Nu fac parte din categoria de fotografi obisnuiti care doar au ocupatia asta pentru bani. Echipa, formata din sot si sotie, pune suflet in orice eveniment, pentru ca toate au frumusetea lor, si, prin inspiratia ce ii inconjoara, reusesc sa transforme totul intr-o poveste care sa dainuie.

De ce este important sa iti gasesti echipa de fotografi inainte de nunta cu mai mult timp?

Pentru ca acele persoane o sa faca parte din cea mai importanta zi a vietii tale, dupa cum familia si prietenii sunt prezenti la nunta ta, asa si fotografii, sa fie nu doar o simpla prezenta, ci sa te simti confortabil in preajma lor, pentru ca fotografiile sa iasa perfect.
Am aici o lista de intrebari pentru tine pe care sunt sigur ca vei vrea sa le adresezi fotografilor:
1.       
De unde sunt?

 Vei dori sa stii daca se deplaseaza si in alte localitati.
2.      
De cand fotografiaza nunti?

Anii de experienta din spate vorbesc de la sine, de aceea e important sa afli munca lor si sa ceri sa vizualizezi albume de la alte nunti.
3.       
Ce stil adopta?

Vei dori sa stii daca sunt potriviti pentru tine si viitorul insotitor din viata ta, vei vrea sa afli cat mai multe despre ei, sa te asiguri ca pun suflet in lucrarea lor, pentru ca fotografiile sa aiba viata, sa nu fie doar niste poze reci pe care o sa le tii intr-un dulap. Te intereseaza ca acestea sa reprezinte amintiri vii, care sa iti aduca aminte mereu de cea mai importanta zi din viata ta asa cum procedeaza si Jadoris.com.
4.     
  Cat stau la o nunta?

O intrebare, de altfel, la fel de importanta ca si restul deoarece ziua nuntii incepe repede si se termina tarziu si fiecare particica este importanta - de la luarea miresei de acasa, pana la taierea tortului si aruncarea buchetului.
5.       
Care este oferta ce o propune?

Este bine sa stii totul dinainte - sa nu te trezesti ca ai de platit preturi suplimentare, ca de exemplu un asistent sau alte articole ce ar putea fi aduse la nunta ta.
De asemenea, nu ezita sa intrebi daca va fi o sedinta foto dupa, inclusa in pachet.
6.       
Cum se procedeaza la semnarea contractului?

De recomandat este ca procedura de contractare sa se faca in persoana, sa se faca o fisa intocmita pentru evenimentul pe care il reprezinta si sa existe o semnatura.

Nu ezita sa vizitezi site-ul www.jadoris.com pentru a vedea povestea extraordinara a fotografilor, experiente de viata si, daca ai intrebari, porti oricand sa ii contactezi deoarece Jadoris.com considera fiecare client important, ce merita toata atentia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu