Post Top Ad

evomag.ro

luni, 3 septembrie 2018

De ce sa tratam unghiile cu geluri UV?


Daca iti place frumusetea unghiilor naturale bine ingrijite si daca urasti unghiile sterse sau lacurile care nu rezista si nu infrumuseteaza unghiile cum ar trebui, atunci cu siguranta vei iubi gelurile UV.
Daca doresti ca unghiile tale sa aiba o rezistenta mai mare si sa fie mai rezistente si daca totodata doresti sa nu trebuiasca sa iti dedici prea mult timp pentru intretinerea lor, atunci ar trebui sa incerci sa apelezi la un tehnician manichiurist specializat in manichiura cu geluri uv.


Ce sunt gelurile UV?

Gelurile uv sunt un fel de accesorii artificiale sau chiar o prelungire a unghiilor, fiind considerate o varianta mai buna si mai moderna a lacului de unghii.

Gelul uv se aplica pe unghie in mai multe straturi, formand o scoarta artificiala. Difera de unghiile false deoarece unghiile tratate cu geluri uv sunt mult mai rezistente si au un aspect mult mai placut. Acestea sunt comercializate de foarte multe branduri din industria cosmeticelor si vin in diferite stiluri si varietati.

Acest tip de geluri devin din ce in ce mai populare si mai folosite in ziua de azi, pentru ca desi sunt o prelungire artificiala a unghiilor, poate face o unghie sa para naturala. Gelurile UV devin din ce in ce mai populare si datorita faptului ca o unghie tratata cu gel poate fi perfecta pentru diferite desene (flori, cerculete sau alte modele). Gelul uv este format dintr-un gel special inodor, care se intareste sub lumina ultra violeta. Acesta este si motivul pentru care aceste geluri se numesc geluri UV.

Gelurile UV sunt populare in special in Europa, unde peste 80% din saloanele de infrumusetare ne ofera tratament cu geluri uv.

Avantajele fata de traditionalele lacuri acrilice sau fata de unghiile false sunt multe, gelul fiind:
  • mai flexibil
  • mai usor
  • nu emana miros
  • si mai presus de toate, ne ofera un aspect mai natural.
Oja sau lacul clasic de unghii se poate decolora in timp sau poate crapa, pe cand gelul uv isi va mentine culoarea si este mult mai rezistent deoarece nu este la fel de afectat de chimicalele din mediul inconjurator.

Beneficiind de o manichiura profesionala cu geluri uv poti avea niste unghii foarte atractive, insa nu este un lucru tocmai usor de facut. Nu este exact ca atunci cand iti dai unghiile cu oja. Aplicarea gelului UV necesita putin mai multa experienta, printre care si achizitionarea unei lampi speciale cu raze ultra violete. Tocmai din acest motiv, majoritatea femeilor ce vor o manichiura cu geluri UV apeleaza la saloanele de infrumusetare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu