Post Top Ad

evomag.ro

sâmbătă, 20 octombrie 2018

5 motive să alegi Royal Tour pentru transport pe ruta România- Germania sau retur


Atunci când i-am cunoscut pe cei de la Royal Tour, primul gând care ne-a venit în minte au fost toate facilitățile pe care ni le-au oferit de-a lungul timpului. Știu că mulți dintre voi veți zice că niciodată cu un autobuz nu poți avea confortul pe care îl ai într-un avion, dar e total greșit. Poate că singura diferență constă în orele petrecute pe drum, însă confort la Royal Tour se asigură din plin. Iar referitor la asta, ce mai contează atâta timp cât un bilet la o firmă de transport costă chiar și de 4 ori mai puțin?

5 motive să-i alegi dacă îți dorești să mergi în Germania  tur/retur


1.    În primul rând, Royal Tour îți pune la dispoziție preluarea de la adresă și te duce exact la adresa la care îți dorești să ajungi.
2.    Zilnic au curse germania –romania, care îți pot fi de ajutor atunci când te ia plecatul pe nepregătite și nu ai făcut încă nicio rezervare în prealabil.
3.    Au o echipă de șoferi profesionaliști. Astfel că ajungeți la destinație fără nicio grijă și în siguranță.
4.    Au cele mai bune autocare și microbuze 8+1, gata să-ți ofere confortul pe care ți-l dorești, chiar și la prețuri mici.
5.    Dar nu înainte de toate, în costul biletului achiziționat îți oferă și posibilitatea să iei cu tine un bagaj de până la 50 de kg maxim.

Poți spune că în urma tuturor acestor motive, Royal Tour chiar este cea mai profesionistă firmă de transport persoane germania de la adresă la adresă. Însă ce trebuie să știi este că această firmă activează pe piața cu o experiență de peste 15 ani, iar motivul pentru care și-au cucerit clienții au fost pentru că au pus mai presus de orice pretențiile acestora.


Dacă încă nu te-ai gândit care este firma pe care vrei să o alegi, trebuie să știi că Royal Tour oferă reduceri consistente atunci când se cumpără bilet tur-retur. Astfel că poți economisi chiar și din prețurile mici pe care aceștia le practică.  Ai nevoie de transport persoane germania? Acum știi cine te poate ajuta!

Tot ce trebuie să faci atunci când intenționezi să călătorești este să intri pe Royal Tour, să-i contactezi și să te bucuri de călătorie, acum cu microbuze super performante și prețuri fără concurență – Doar la Royal Tour!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu