Florin Munteanu joaca rolul negativ in filmul Creed II. Vezi cine este Florin Munteanu..

Florin Munteanu joaca alaturi de Sylvester Stallone în “Creed 2”, un film ce se va lansa pe data de 23.11.2018. Filmul are la baza continuarea seriei CREED, o razbunare a lui Adonis Creed ce il va infrunta pe pugilistul Roman Florin Munteanu, care joaca rolul lui Viktor Drago.

Este un rol negativ, insa trebuie sa ne bucuram ca un Roman poate ajunge sa joace alaturi de Sylvester Stallone intr-un film cu incasari extrem de mari.

Primul film s-a lansat in anul 2015 si a avut incasari in Box-office de 173,6 milioane USD, acesta cu siguranta o sa depaseasca asteptarile din foarte multe motive. In primul rand, in luna noiembrie sunt filme destul de slabe, deci nu prea ai la ce sa te duci la cinema, in al 2-lea rand in rolul secundar il regasim pe Sylvester Stallone care in prima parte a luat premiul OSCAR pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, iar in al 3-lea rand este o continuarea a unui film extrem de cunoscut, asadar avem un minim de 3 motive pentru care acest film o sa aiba incasari mai mari ca prima parte.

Cine este Florin Munteanu ?

Florin Munteanu este un boxer Roman care s-a nscut si a crescut in Germania. Acesta a devenit un pugilist inspirat chiar de tatal sau care a practicat acest sport. Nu se stiu foarte multe detalii despre el, insa cu siguranta vom afla cat de curand.

“Felicitări lui Florian “Big Nasty” Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone pe un cont de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *