Program Revelion 2011: Antena 1, PRO TV, Kanal D

6
Vezi inregistrarile de la Revelion 2011 la PRO TV

Multi poate sunteti impatimiti ai televizorului si in noaptea de revelion va intereseaza emisiunile ce o sa fie difuzate pe Antena 1, PRO TV, Kanal D.

Asadar programul pentru Antena 1 o sa fie in felul urmator:

– La ora 20:00 (In puii mei cu Mihai Bendeac)
– La ora 21:00 (Chef cu Nae si Vasile…prima parte)
– La ora 22:00 (Revelionul Recordurilor)
– La ora 01:30 pe 1 ianuarie (Chef cu Nae si Vasile…ultima parte)
– La ora 02:30 (Revelion de revelion)

Program pentru PRO TV in noaptea de revelion:

– La ora 21:45 (Star Maraton de Revelion)…Doua echipe de petrecareti vin la ProTV pentru a sarbatori Revelionul. Echipa fetelor este formata din Gina Pistol, Andreea Mantea, Simona Sensual, Andreea Tonciu si Laurette, iar cea a baietilor din Victor Slav, Nea Marin, Catalin Morosanu, Edi Stancu si Jean de la Craiova. Aceasta emisiune o sa tina pana la 4 dimineata

Program pentru KANAL D in noaptea de revelion

– Nici nu se putea mai bine…la ora 20:00 (Nora pentru mama)
– La ora 21:00 (Toată lumea râde, cântă şi dansează)
Alături de gazdele emisiunii Ovidiu Niculescu şi Maria Cirneci, interpreţi consacraţi de muzică uşoară, populară şi lăutărească, vor veni cu cântec, voie bună şi multă distracţie, aici, la Kanal D.
La cumpăna dintre ani, vom cânta şi dansa în stil
românesc, alături de Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache şi Petrică Mâțu-Stoian, li se vor alătura Nico şi Gabriel Dorobanţu, iar muzica de petrecere îi va avea ca reprezentanţi pe Adi de la Vâlcea şi Nicu Paleru.
Mădălin Ionescu va fi prezent în emisiune într-o altă ipostază, decât aceea de prezentator. El va face farse vedetelor Kanal D şi nu numai, iar Ansamblul folcloric „DORULEȚ” vine la „Toată lumea râde, cântă şi dansează” cu dansatori, care ne vor încânta cu dansuri din diverse regiuni ale ţării.
Asadar va udrez vizionare placuta cu chef si voie buna. Un an nou plin de bucurii si sa speram la o viata mai buna. Nu uitati sa faceti un bine la cumpana dintre ani ca de unde si proverbul „De unde dai Dumnezeu iti da”. 

6 thoughts on “Program Revelion 2011: Antena 1, PRO TV, Kanal D

  1. Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va dorim sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! Un an nou fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image