Telefoane Nokia: Vezi detalii despre primul telefon Nokia !

1

De astazi avem un site in care sunt prezentate majoritatea telefoanelor nokia, un site in care se pot vedea toate caracteristicile si detaliile celor mai ravnite telefoane ale momentului, un site in care se discuta numai despre telefoane mobile.

Probabil ati auzit de telefoane precum Asha, Pure View, Lumia, Oro sau alte telefoane ieftine care sunt extrem de bune, cand ma refer bune ma refer in mare parte la bateriile care tin o saptamana sau poate chiar mai mult. Cele enumerate mai sus sunt de la compania Finlandeaza Nokia, una dintre cele mai puternice companii de telefoane mobile din ultimi 26 de ani.

Nu stiu cati dintre voi va amintiti de primul telefon mobil de la Nokia, a fost modelul  Mobira Cityman 900, o adevarata legenda care s-a nascut in anul 1987. Asadar pentru cei care nu stiu ii anunt ca acest telefon cantarea 800 de grame si aveam un pret pe masura greutatii, valora undeva la 4500 de euro.

Daca stam sa ne gandim la aceea vreme chiar era smecherie, folosea o baterie UL61 de 9.6 V, 1000 mAh, niCD, care oferea pana la 50 de minute de convorbiri si aproximativ 14 ore de funcţionare în standby, cat despre incarcare va putem spune ca dura aproximativ 4 ore.

In ultimii ani lucrurile sau schimbat si telefoanele au devenit din ce in ce mai importante iar compania finlandeza se lauda cu ultimile telefoane nokia care au pus pe jar marile companii precum apple, samsung si black berry.

Modelele de la Lumia au intrecut orice masura, sunt foarte fiabile, bineinteles ca toate smartpone-urile de la compania finlandeza au un punct maxim in aceasta privinta.

1 thought on “Telefoane Nokia: Vezi detalii despre primul telefon Nokia !

  1. Regretul meu este ca nu ai pus o poza cu telefonul cu pricina ca sa o zic asa, insa nu este timpul pierdut, poate imi faci si mie o surpriza, una placuta, multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image